Nynäshamn - till startsidan

Sök A-Ö

Logga in

Papperskorgen töms på fredag den 29 april

Då alla redaktörer har varit så duktiga att rensa på webbplatsen inför serverbytet vecka 19, töms papperskorgen på fredag.

Om något har kastats som egentligen ska vara kvar - hör av dig till webbsamordnaren Annie Burman Skytt.

Inloggningen till kommunens intranät, Insidan, används av kommunanställda.

Redigera på webbplatsen

Du som redigerar på webbplatsen loggar in med ditt personliga användarnamn och lösenord. Det är samma som du använder för att logga in på det administrativa nätverket via din arbetsplatsdator.

Läsa på webbplatsen från annan dator, mobil eller läsplatta

Du som har fått personligt användarnamn och lösenord i det så kallade administrativa nätverket loggar in med dem för att läsa på intranätet. Du kan med då nå intranätet via en dator som inte är ansluten till kommunens administrativa nät, eller om via en mobil eller läsplatta.

Glömt lösnordet

Har du glömt ditt personliga lösenord ska du kontakta servicedesk på telefon 08-520 680 55 (8055) eller skicka ett mejl till servicedesk@nynashamn.se.

Uppge ditt användarnamn som alltså består av fyra bokstäver och fyra siffror (ex. ABCD0001). Be om ett nytt lösenord till Sitevision.

Observera att det nya lösenordet även används då du loggar in på portal.nynashamn.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster från en privat dator.

Besökare som bara vill läsa

Övriga som ska ha åtkomst att bara läsa på intranätet har fått särskild information om inloggningsuppgifter. Om du inte nåtts av den informtionen eller har glömt dessa användaruppgifter kontakta webbsamordnaren. Se under rubriken kontakt till höger.

Sidan granskad 2016-04-27
Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08